Svenske Acute Medic Company er en betydelig produsent og leverandør av terapeut utstyr. Vi er fornøyde med å kunne tilby deg terapeut produkter som brukes innen norsk behandling og rehabilitering til tilsvarende priser som i Sverige.

424 AMC massasjekrem, 525ml, m/pumpe
Veil. kr. 105,-


Massasjekremen vår er en svensk klassiker og blir brukt innen klassisk massasje.
Det er ikke uten grunn til at den også blir kalt 'beste massasjekremen som noensinne er laget'. Den er utmerket for dypgående og skånsom massasje og brukes av massasjeterapeuter over hele Skandinavia! Lett og dosere og kladder ikke.
Ekstrem god gripeevne gjør den også unik ved muskulering og manipulasjon.
Svak duft av oppfriskende eterisk sitronolje. Den er også populær som en behagelig og mykgjørende hud krem.

Norges mest solgte isbalsam!
Større utgaver for den profesjonelle bruker


Den originale vitenskapelig dokumenterte isbalsamen! Denne kjøler 3x raskere en is og er svært populær innenfor idrett, travsport og pasienter som er plaget med betennelser/reumatisme.

Acute medic isbalsam anbefales av det svenske ridesportsforbundet, fysioterapeuter og av veterinærer.

AMC isbalsam gir ikke frostskade. Isbalsamen smøres på områder som behøver behandling og skal trekke på huden uten tildekking i 15 minutter. Kjøler dokumentert dypt ned i muskelvevet. Vitenskapelig dokumentert effekt fra universitetet i Ørebro, Sverige.
AMC isbalsam brukes hver dag i Norge av fysioterapeuter og kiropraktorer i behandling av pasienter. Vi har flere av disse som også videreselger mindre utgaver i sine klinikker. Finnes i utgavene 100ml.tube, flaske på 530ml. eller 1030ml.

401 AMC Lær-Rens
Veil kr. 59,-


Acute Medic sin lær-rens inneholder ingen syntetiske stoffer. Utvalgt rens for våre terapeut kunder som ønsker å ivareta sin benk.
Lærrensen spiser ikke sømmene og den tilfører næring til både lær, gummi og pvc.
Veldig enkel i bruk. Smør på, vent i 15 sekunder, tørk av - ferdig!! Egner seg godt til rens av sittesalonger i samme nevnte materialer. Hindrer uttørking.